Αεριοκίνηση

Πρωτοπόροι στην Λάρισα, το GAS SERVICE Τσάκαλος-Τσιούτσιας, πραγματοποίησαν την πρώτη Εγκατάσταση Συσκευής Φυσικού Αερίου Κίνησης στην πόλη της Λάρισας. Τώρα, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, έχουν και ένα δεύτερο εναλλακτικό καύσιμο για το αυτοκίνητό τους, πέραν του Υγραερίου. Με τις Συσκευές ZAVOLI pure technology (σειρά Bora by ZAVOLI) και την διασφαλισμένη Εγκατάσταση που παρέχει το εξειδικευμένο Συνεργείο Τσάκαλος-Τσιούτσιας, μπορούν όλοι να καρπωθούν τα οφέλη της επιλογής CNG για το αυτοκίνητό τους. Ένα μεγάλο μπράβω στους συνεργάτες μας, για το ότι ακόμη μια φορά, πρωτοπορούν στην Αγορά της Αεριοκίνησης στην περιοχή τους.


  • aerio1
  • aerio2
  • aerio3
  • aerio4
  • aerio5
  • aerio6

Τι είναι το αέριο;

Το Φυσικό Αέριο Κίνησης είναι το πλέον Οικολογικό αλλά και Οικονομικό Καύσιμο Κίνησης Οχημάτων. Σε περισσότερες από 80 χώρες το φυσικό αέριο θεωρείται το πρώτο σε χρήση καύσιμο κίνησης, ενώ στις υπόλοιπες αρχίζει να ανεβαίνει σε ποσοστά χρήσης (κίνησης οχημάτων) τόσο στον ιδιωτικό (Ι.Χ.) όσο και στο δημόσιο τομές (οχήματα δημόσιας χρήσης). Ήδη αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν αρχίσει να παράγουν εξ εργοστασίου μοντέλα με δυνατότητα καύσης φυσικού αερίου, ρίχνοντας μια πονηρή ματιά στο άμεσο μέλλον.
Το Φυσικό Αέριο Κίνησης είναι το πιο φθηνό Καύσιμο σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα καύσιμα κίνησης, συμπεριλαμβανομένου του Υγραερίου και του Diesel. Δουλεύει σε 200-240bar πίεση, κάτι που σαφώς και απαιτεί υψηλών Προδιαγραφών και Πιστοποιήσεων Υλικά για την Εγκατάσταση, όπως το ΚΙΤ (συσκευή), τη Δεξαμενή, τις Βαλβίδες, κτλ.


Συντήρηση

Η Συντήρηση της Συσκευής γίνεται κάθε 20.000χλμ ή 12 μήνες από το προηγούμενο service και περιλαμβάνει μια σειρά εργασιών συντήρησης αναλόγως το ποιό service γίνεται.
Η Συντήρηση της Δεξαμενής γίνεται κάθε 4 χρόνια και ακολουθεί πιστά τις διατάξεις της Νομοθεσίας της Ε.Ε.