Γιατί να επιλέξετε GAS SERVICE

Υπηρεσίες Δικτύου

Η GAS SERVICE είναι το μοναδικό Δίκτυο Συνεργείων Αεριοκίνησης στην Ελλάδα. Με το Εγχειρίδιο Εγγύησης-Συντήρησης που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, αυτομάτως του παρέχουμε Υπηρεσίες After Sale Service σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου. Από Ορεστιάδα έως Κρήτη και από Ιωάννινα έως Ρόδο, όπου και να βρεθεί ο πελάτης μας, μπορεί να λάβει τις Υπηρεσίες After Sale Service της εταιρίας μας.
Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε εδώ: Ενημερωθείτε για τη GAS SERVICE

 

Ποιότητα Συσκευών

Το Δίκτυο GAS SERVICE είναι ο Επίσημος και Αποκλειστικός Εγκαταστάτης των κορυφαίων Συσκευών Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology. Διαθέτουμε Συσκευές για κάθε Τύπο Κινητήρα, διασφαλίζοντας πως το αυτοκίνητο θα διατηρήσει τις ίδιες Επιδόσεις, τις ίδιες Τελικές, τις ίδιες Επιταχύνσεις τόσο στο Αέριο όσο έχει και εργοστασιακά στη βενζίνη.
Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε εδώ: Το πιό αξιόπιστο σύστημα

 

Ποιότητα Εγκατάστασης

Όλοι οι Μηχανικοί του Δικτύου μας, έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί πάνω στην Εγκατάσταση και Συντήρηση των Συσκευών ZAVOLI pure technology, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πάνω στην ρύθμιση-λειτουργία του Κινητήρα σας στο αέριο.

 

Εγγύηση-Διασφάλιση

Στο Δίκτυο GAS SERVICE σας εγγυόμαστε ΓΡΑΠΤΩΣ την καλή λειτουργία του Κινητήρα σας χωρίς »ψιλά γράμματα». Τοποθετώντας τις κορυφαίες Συσκευές ZAVOLI pure technology τηρώντας συγχρόνως όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την κάλυψη των προδιαγραφών του κάθε Κινητήρα, μπορούμε να εγγυηθούμε το τελικό αποτέλεσμα με Γραπτή Εγγύηση.
Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε εδώ: Εγγύηση GAS SERVICE

 

Εμπειρία – Τεχνογνωσία

Το Δίκτυο GAS SERVICE είναι γνήσιο τέκνο της εταιρίας GAS THEODOROU, της πρώτης εταιρίας Αεριοκίνησης στην Ελλάδα, με εμπειρία από το 1974. Έχουμε τοποθετήσει πάνω από 25.000 συστήματα όλα αυτά τα χρόνια και τα χαμόγελα των πελατών μας είναι η καλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας.