Οι Υπηρεσίες μας

Default Image

Η ιταλική εταιρία ZAVOLI, κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά στον τομές σχεδίασης, παραγωγής και εγκατάστασης Συστημάτων Υγραεριοκίνησης, προωθεί μέσω αντιπροσώπων τα προϊόντα της σε πάνω από 30 χώρες.

 • Όλες οι διαδικασίες παραγωγής είναι καθετοποιημένες, και εκτελούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO9001.
 • Η παραγωγή των Συσκευών Υγραεριοκίνησης (KITS), γίνεται στα σύγχρονα κέντρα παραγωγής στη Cesena, σε ένα χώρο 5.000m2, με σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα ψηφιακού ελέγχου, τα οποία εξασφαλίζουν τη μέγιστη ακρίβεια.
 • Ενδελεχής ποιοτικός έλεγχος, διενεργείται σε κάθε προϊόν, πριν και μετά την παραγωγική διαδικασία και
 • Στον Τομέα της Ανάπτυξης, η ZAVOLI, πρωτοπορεί.

 

 

Η συνεχόμενη εξέλιξη στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, οδηγεί τη ZAVOLI, σε νέες διαδικασίες έρευνας και βελτίωσης, οι οποίες την καθιστούν ως την πλέον αξιόπιστη εταιρία Υγραεριοκίνησης στον κόσμο, και τα προϊόντα της ως τα πλέον αποτελεσματικά.

Η εταιρία ZAVOLI, με κύρια φιλοσοφία την Ανάπτυξη και Βελτίωση Συσκευών Υγραεριοκίνησης, παρουσιάζει μια συνεχόμενη εξέλιξη της Τεχνογνωσίας πάνω στα Ηλεκτρονικά αλλά και Μηχανικά μέρη των Συσκευών.

Το τελευταίο διάστημα, εισάγει στην παγκόσμια Αγορά Υγραεριοκίνησης τη τελευταία Γενεά Συσκευών BorabyZAVOLI, μια καινοτόμα και εντυπωσιακή Τεχνολογία τόσο στον Εγκέφαλο (ECU) του Υγραερίου, όσο και στους Εγχυτές (Μπεκ) Υγραερίου.

Συγχρόνως, η συνεχόμενη εξέλιξη πάνω στις Συσκευές Νέας Γενεάς Κινητήρων, οδηγεί στη Βελτίωση και Αναβάθμιση των Συσκευών για κινητήρες Άμεσου Ψεκασμού (ALISEI DIRECT) με νέο αναβαθμισμένο Software και νέους Εγχυτές που διασφαλίζουν τη λειτουργία του κινητήρα Άμεσου Ψεκασμού σε όλο το φάσμα με Υγραέριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site της ZAVOLI

Default Image

Η GAS THEODOROU ως ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της ZAVOLI σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιούργησε μαζί με τον κορυφαίο Ιταλικό Οίκο, ένα καινοτόμο προϊόν για την Ελληνική Αγορά.

Το GAS SERVICE by ZAVOLI, προϊόν τεχνογνωσίας της GAS THEODOROU, με Εγκέφαλο (ECU) Υγραερίου τον κορυφαίο Bora
bora
και Εγχυτές (Μπεκ) τα γνωστά 100ΡΑΝ
pan
παρέχει την διασφάλιση και την αξιοπιστία των κορυφαίων συσκευών ZAVOLI  σε τιμές ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!

Η πρόταση GAS SERVICE by ZAVOLI, επιτυγχάνει το συνδυασμό της Υψηλής Ποιότητας, στην καλύτερη δυνατή Τιμή της Αγοράς. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα της Ολοκληρωμένης Πρότασης του Δικτύου GAS SERVICE, η επιλογή GAS SERVICE by ZAVOLI θεωρείται δικαίως η πλέον ασυναγώνιστη πρόταση στην Ελληνική Αγορά.

Επισκέψου το BoschCarLarisas  GAS SERVICE για περισσότερες πληροφορίες.
ΤΣΑΚΑΛΟΣ - ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ
5ο χλμ Π.Ε.Ο Λάρισας-Βόλου 41500
2410.57.11.09 - 2410.57.23.60
6973.80.99.55
Default Image

Νέα Γενεάς Συσκευών BORA by Zavoli

Η Νέα Γενεάς Συσκευών Υγραεριοκίνησης είναι πλέον και στην Ελλάδα.

Η Σειρά Συσκευών BORA by ZAVOLI διατίθεται πλέον από όλα τα Συνεργεία του Δικτύου της GAS THEODOROU© χαρίζοντας τα οφέλη του νέου Αναβαθμισμένου Προϊόντος σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Η νέα συσκευή BORA by ZAVOLI διατίθεται για κινητήρες:
 • Full injection 4κύλινδρους έως 140hp χωρίς OBD-ii
 • Full injection 4κύλινδρους έως140hp μεOBD-ii
 • Full injection 4κύλινδρους πάνω από 140hp
 • Full injection 5κύλινδρους
 • Full injection 6κύλινδρους
 • Full injection 8κύλινδρους
 • Direct Injection 3-6κύλινδρους

Η Νέα Συσκευή 8ης Γενεάς BORA by ZAVOLI έχει καινοτόμα, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά τα οποία συνοψίζονται σε:

 • Νέο Αναβαθμισμένο Λογισμικό, με δυνατότητα αυτό-διάγνωσης και αυτό-ρύθμισης. Η νέα Μονάδα Ηλεκτρονικού Ελέγχου (ECU) Αεριοκίνησης BORA έχει αναβαθμισμένο Λογισμικό ικανό να εξομοιώνει πλήρως τις Ρυθμίσεις στο Αέριο με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της βενζίνης. Συγχρόνως, το νέο Λογισμικό δίνει την δυνατότητα ρύθμισης ένα-προς-ένα τα Μπεκ του Αερίου, το κάθε ένα ξεχωριστά σύμφωνα με το αντίστοιχο Μπεκ της βενζίνης, επιτυγχάνοντας απόλυτη ταύτιση στον ψεκασμό καυσίμου με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
  bora
 • Νέοι Εγχυτές (Μπεκ) Αερίου Τύπου Injection PAN JET. Οι Νέοι Εγχυτές Αερίου PANJET δεν είναι τύπου Ηλεκτροβαλβίδας, αλλά τύπου Injection (καθαρό Μπεκ – όπως της βενζίνης). Δεν αποτελούνται εσωτερικά από κινούμενα μέρη (αποφεύγοντας φθορά λόγω χρόνιας χρήσης ή λόγω κακής ποιότητας καυσίμου), αλλά αποτελείται από εσωτερικούς παλλόμενους μαγνήτες (παλμικά Μπεκ) που παρέχουν μεγαλύτερη ταχύτητα στην λειτουργία του Μπεκ, πιάνοντας πλέον το άνοιγμα των Μπεκ της βενζίνης στις υψηλές στροφές, παρέχοντας στην τελική μεγαλύτερη εξοικονόμηση στο καύσιμο του Αερίου.

  panjet
 • Απουσία Αισθητήρα Υγραερίου-ρυθμίσεις μέσω το Αισθητήρα του ίδιου του αυτοκινήτου. Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες γενεές Συστημάτων Αεριοκίνησης, που δούλευαν με ξεχωριστό αισθητήρα Αερίου, η Νέα Γενεάς Συσκευών δουλεύει απευθείας με τον Αισθητήρα λάμδα του ίδιου του οχήματος, επιτυγχάνοντας βελτίωση στις επιδόσεις και στις τελικές του κινητήρα στην λειτουργία με το Αέριο.
Η νέα συσκευή Bora Zavoli αλλάζει την εποχή της Υγραεριοκίνησης.
Μη γνήσια BORA by ZAVOLI KIT στην ελληνική Αγορά
Μετά από επώνυμες καταγγελίες ανυποψίαστων ιδιωτών που έπεσαν θύματα σκόπιμης παραπληροφόρησης, θεωρούμε απαραίτητο από την πλευρά μας, ως Επίσημος και Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της εταιρίας ZAVOLI, να προβούμε στην αναγκαία διευκρίνηση προς όλους τους καταναλωτές

Η νέα Γενεάς Συσκευών Υγραεριοκίνησης BORA by ZAVOLI, διατίθεται αποκλειστικά και μόνο από το Δίκτυο Υγραεριοκίνησης GAS SERVICE.
Το κύριο χαρακτηριστικό τους, είναι ο νέος Εγκέφαλος και οι νέοι Εγχυτές (μπεκ) Υγραερίου που δημιούργησε η ZAVOLI για το συγκεκριμένο ΚΙΤ.
Οι νέοι Εγχυτές ονομάζονται PANJET και έχουν χαρακτηριστική εμφάνιση
panjett

Επειδή πολλοί ιδιώτες μας κατήγγειλαν πως εμφανίζονται διάφοροι »επαγγελματίες» εγκαταστάτες που δεν ανήκουν στο Δίκτυο GAS SERVICE, οι οποίοι διαφημίζουν πως διαθέτουν το γνήσιο BORA by ZAVOLI σπεύσαμε να ελέγξουμε τις εγκαταστάσεις αυτές και διαπιστώσαμε πως το ΚΙΤ δεν φέρει αυθεντικά εξαρτήματα ZAVOLI, όπως για παράδειγμα οι Εγχυτές ή ο Εγκέφαλος.

Ως εταιρία που χαρακτηριζόμαστε από τον επαγγελματισμό της 40χρονης παρουσίας μας στο χώρο της υγραεριοκίνησης, αλλά και από την πολιτική μας που βασίζεται στην διασφάλιση των καταναλωτών, ενημερώνουμε πως το γνήσιο, original ΚΙΤ  Υγραεριοκίνησης BORA by ZAVOLI, αποτελείται από τους:
Εγχυτές PANJET και από το νέο Εγκέφαλο της ZAVOLI (βλέπε φωτό 2) και διατίθεται μόνο από το Δίκτυο της GAS SERVICE σε Ελλάδα και Κύπρο.
bora
Σε κάθε άλλη περίπτωση, ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό, το ΚΙΤ δεν είναι γνήσιο BORA και σαφώς δεν καλύπτει το φάσμα των πλεονεκτημάτων που διασφαλίζει η Νέα Γενεάς Συσκευών Υγραεριοκίνησης.

Η Νέα Γενεάς Συσκευών Υγραεριοκίνησης είναι πλέον και στην Ελλάδα.

Το ΚΙΤ BORA by ZAVOLI διατίθεται πλέον από όλα τα Συνεργεία του Δικτύου της GAS THEODOROU χαρίζοντας τα οφέλη του νέου Αναβαθμισμένου Προϊόντος σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Η νέα συσκευή BORA by ZAVOLIδιατίθεται για κινητήρες:
 • Full injection 4κύλινδρους έως 140hp χωρίς OBD-ii
 • Full injection 4κύλινδρους έως140hp μεOBD-ii
 • Full injection 4κύλινδρους πάνω από 140hp
 • Full injection 5κύλινδρους
 • Full injection 6κύλινδρους
 • Full injection 8κύλινδρους
Η Συσκευή BORA διαθέτει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά τα οποία συνοψίζονται σε:
 • Νέο Αναβαθμισμένο Λογισμικό, με δυνατότητα αυτό-διάγνωσης και αυτό-ρύθμισης.
 • Νέοι Εγχυτές Υγραερίου (μπεκ) με δυνατότητα ρύθμισης ένα προς ένα
 • Απουσία Αισθητήρα Υγραερίου-ρυθμίσεις μέσω το Αισθητήρα του ίδιου του αυτοκινήτου
Η νέα συσκευή Bora  Zavoli αλλάζει την εποχή της Υγραεριοκίνησης.

Ακολουθήστε την!!
Default Image

Η εταιρία ZAVOLI διαθέτει Συσκευές Υγραεριοκίνησης και για Άμεσου Ψεκασμού Κινητήρες (Fsi-Tsi-TFSi).

Με τις καινούριες Αναβαθμίσεις του Λογισμικού AliseiDirect, οι κινητήρες Άμεσου Ψεκασμού δουλεύουν σε όλο το φάσμα Λειτουργίας τους με Υγραέριο, διασφαλίζοντας τις ίδιες επιδόσεις και τις ίδιες τελικές τόσο στο Υγραέριο όσο και στη Βενζίνη.

alisei
Αναλόγως το Κωδικό Κινητήρα κάθε Άμεσου Ψεκασμού Κινητήρα, η εταιρία ZAVOLIδιαθέτει συγκεκριμένη Συσκευή Υγραεριοκίνησης, ώστε να διασφαλίζεται η Καλή Λειτουργία του.

Το Δίκτυο GAS SERVICE, εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από τους μηχανικούς της ίδιας της ZAVOLI, εγγυώνται την Αποτελεσματική Λειτουργία των Κινητήρων Άμεσου Ψεκασμού με Γραπτή Εγγύηση.

Επικοινώνησε στο 2310523131 ή στο πλησιέστερο GAS SERVICE της περιοχής σου και ενημερώσου για το δικό σου αυτοκίνητο.
Default Image

Εγχειρίδιο Εγγύησης του Δικτύου GAS SERVICE

1

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχει η πρόταση του Δικτύου GAS SERVICE, σε σχέση με τις προτάσεις του ανταγωνισμού, και την καθιστά την πλέον Ολοκληρωμένη Πρόταση σε θέματα Υγραεριοκίνησης, σχετίζεται με την Εγγύηση που παρέχουμε σε κάθε μας Εγκατάσταση.
Η Εγγύηση που παρέχει το Δίκτυο GAS SERVICE, είναι Γραπτή και έχει την μορφή ενός book Service Υγραεριοκίνησης.


Σειριακός Αριθμός (Serial Number)

Κάθε Νέο Εγχειρίδιο Εγγύησης, θα φέρει σε ευδιάκριτο σημείο έναν Serial Number.
Ο Αριθμός αυτός είναι Μοναδικός για κάθε Εγχειρίδιο, άρα συνεπάγεται πως είναι και προσωπικός για κάθε συνεργείο και κάθε πελάτη.

Ο Serial Number δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του Εγχειριδίου να λαμβάνει οποιαδήποτε Υπηρεσία Συντήρησης-Εγγύησης-After Sale Service, σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE, ανεξαρτήτως του Συνεργείου Αρχικής Εγκατάστασης.


Σελίδα 1

Αναγράφονται τα στοιχεία του Οχήματος, η Ημερομηνία και τα Χιλιόμετρα κατά την Εγκατάσταση καθώς και τα στοιχεία της Εγκατάστασης.

2
Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση αλλαγής των Στοιχείων Κατόχου ή Οχήματος (πχ αλλαγή Πινακίδας, κτλ) θα πρέπει να ενημερώνεται το Συνεργείο Αρχικής Εγκατάστασης.


Σελίδα 6

Αναφέρονται οι Ρητοί Όροι της Εγγύησης που παρέχουμε.

el
Η Εγγύηση που παρέχει το Δίκτυο, έχει τόσο χρονική όσο χιλιομετρική ισχύ και ισχύει για δύο (2) χρόνια ή για 100.000χλμ εφόσον τα χιλιόμετρα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από 24 μήνες.
Η Εγγύηση ισχύει εφόσον τηρούνται οι Όροι Ισχύς της Εγγύησης (τήρηση των service της συσκευής, τήρηση των service του οχήματος, κτλ).

Σελίδα 7

Είναι πολύ σημαντική. Αναγράφονται τα εργοστασιακά διάκενα των βαλβίδων του αυτοκινήτου (εφόσον αυτές είναι μηχανικές και όχι υδραυλικές), ώστε να γνωρίζει ο κάτοχος σε ποια επίπεδα θα πρέπει να φροντίζει να είναι τα διάκενα του οχήματός του.

eos


Σελίδα 8

Εμφανίζεται ο Πίνακας των Εργασιών Συντήρησης και αναφέρεται ρητώς πως αυτά τα πρέπει να γίνονται είτε κάθε 20.000χλμ είτε κάθε 12 μήνες από το προηγούμενο service (όποιο φτάσει πρώτο).

8
20