Συσκευές ZAVOLI

Βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει

Οι συσκευές αεριοκίνησης ZAVOLI, που στην Ελλάδα τοποθετούνται επίσημα και υποστηρίζονται μόνο από το δίκτυο GAS SERVICE®, εκφράζουν την πιο σύγχρονη και πιο αξιόπιστη τεχνολογία στην αεριοκίνηση.

Κατά την τοποθέτηση συσκευής αεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας δεν αλλάζει και δεν αφαιρείται τίποτα. Απλά προστίθενται κάποια εξαρτήματα, δίνοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και το αέριο καύσιμο (Υγραέριο ή Φυσικό Αέριο).

Γίνεται, δηλαδή, απλή προσθήκη, χωρίς καμία απολύτως μετατροπή.

Οι σύγχρονες συσκευές αεριοκίνησης της ZAVOLI χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες, που προσαρμόζονται στις αντίστοιχες κατηγορίες κινητήρων.

Full Injection:  Τοποθετούνται ειδικά μπεκ αερίου, χωριστά σε κάθε κύλινδρο, όπως ακριβώς στη βενζίνη, τα οποία τροφοδοτούν τον κάθε κύλινδρο χωριστά με την απαραίτητη ποσότητα καυσίμου. Η λειτουργία των μπεκ του αερίου, καθοδηγείται από τον εγκέφαλο του αερίου, δίνοντας τις αντίστοιχες εντολές όπως και ο εγκέφαλος της βενζίνης, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια λειτουργία του κινητήρα με αέριο, όπως ακριβώς και στη βενζίνη. Η συσκευή (ΚΙΤ) στα full injection, περιλαμβάνει επίσης τις απαραίτητες «πλεξούδες» διακοπής λειτουργίας των μπεκ της βενζίνης, όσο και ειδικούς τύπους emulatore (προσποιητές ενίσχυσης), οι οποίοι διασφαλίζουν την ίδια ακριβώς λειτουργία του κινητήρα και με τα δύο καύσιμα  (Βενζίνη – Aέριο).

Άμεσου Ψεκασμού (Direct Engine): Η συσκευή είναι παρόμοια με αυτή των FULL INJECTION, με διαφορές ως προς το λογισμικό και τις ηλεκτρονικές εντολές στον εγκέφαλο (ECU) του Aερίου. Οι συσκευές (KITS) του Aερίου είναι εξειδικευμένες για κάθε τύπο κινητήρα ξεχωριστά, ώστε να εφαρμόζονται τέλεια στις προδιαγραφές του κατασκευαστή, χαρίζοντας τα πλεονεκτήματα του άμεσου ψεκασμού και στο Aέριο.

Υβριδικά: Η συσκευή είναι παρόμοια με αυτή των FULL INJECTON. Το μόνο που αλλάζει είναι οι εντολές του λογισμικού στον εγκέφαλο του Aερίου, έτσι ώστε η λειτουργία του κινητήρα να είναι ακριβώς η ίδια είτε με το Aέριο, είτε με τη βενζίνη. Τα υβριδικά αυτοκίνητα, κινούνται με Aέριο μόνο τις στιγμές που θα χρησιμοποιούσαν βενζίνη. Η υπόλοιπη λειτουργία τους, παραμένει η ίδια.

H συσκευή τοποθετείται σε 2 με 3 ημέρες (ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου)

Η συντήρηση της συσκευής γίνεται κάθε 20.000 km ή 12 μήνες από το προηγούμενο service.

Oι ίδιες εργοστασιακές επιδόσεις του οχήματος επιτυγχάνονται ΜΟΝΟ με τις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς της GAS SERVICE® και είναι διαφορετικές, όχι μόνο για κάθε τύπο οχήματος, αλλά και για κάθε μοντέλο.
Οι δεξαμενές υγραερίου της GAS SERVICE® για αυτοκίνητα είναι ειδικών προδιαγραφών και συνοδεύονται από πιστοποιήσεις, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και περνούν από ειδικά τεστ αντοχής, μία προς μία, για να αποκτήσουν αριθμό μητρώου, διάρκειας δέκα ετών.

Οι δεξαμενές έχουν χωρητικότητα από 35lit –110lit και η πλήρωση δεν υπερβαίνει το 80%. (πχ  Δεξαμενή 80lt / Γεμίζει με υγραέριο 64lt).

Οι δεξαμενές χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες:

Δεξαμενή κυκλική, τύπου ρεζέρβας
O τύπος αυτός τοποθετείται στον χώρο της  ρεζέρβας του αυτοκινήτου σας (εσωτερικά ή εξωτερικά) και καλύπτει όλο τον διαθέσιμο χώρο ρεζέρβας που διαθέτει το κάθε όχημα.

Κυλινδρική δεξαμενή
O τύπος αυτός τοποθετείται :

  • Στο χώρο αποσκευών
  • Στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου
  • Στο χώρο φόρτωσης εμπορευμάτων (επαγγελματικά οχήματα)
  • Στην καρότσα (ημιφορτηγά)

Σε οποιονδήποτε χώρο και αν τοποθετηθεί η δεξαμενή, διαθέτει σύγχρονα συστήματα ελέγχου που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του οχήματος με ασφάλεια και χωρίς καμία μυρωδιά.

Μόνο στο δίκτυο Συνεργείων GAS SERVICE®, μαζί με τη δεξαμενή, τοποθετείται ειδική μεταλλική βάση για κάθε τύπο δεξαμενής, ειδικά σχεδιασμένη για εύκολη αποσυναρμολόγηση. Η δεξαμενή ντύνεται με μοκέτα, η οποία διατηρεί την αισθητική του οχήματος.
Συσκευές ZAVOLI
H GAS THEODOROU© και το Δίκτυο GAS SERVICE®, διαθέτουν για την ελληνική αγορά τις πλέον ποιοτικές λύσεις με τις Συσκευές ZAVOLI. Στη γκάμα της εταιρίας μπορείτε να βρείτε:

Συσκευές BORA by ZAVOLI, συσκευές για Full Injection κινητήρες 8ης γενεάς. Νέα Τεχνογνωσία, Νέες Δυνατότητες. Καινούριος Αναβαθμισμένος Εγκέφαλος (ECU) Υγραερίου Bora  – καινούριοι Αναβαθμισμένοι Εγχυτές (Μπεκ) Αερίου PANJET, παρέχουν νέες δυνατότητες και τη μέγιστη ωφέλεια σε κάθε τύπο κινητήρα
Συσκευές GHIBLI by ZAVOLI , συσκευές για Full Injection κινητήρες 6ης γενεάς. Η πλέον πολυ-δοκιμασμένη Συσκευή Αεριοκίνησης ZAVOLI στην Ελλάδα, με πάνω από 27.000 εγκαταστάσεις.
Συσκευές GAS SERVICE by ZAVOLI, συσκευές τεχνογνωσίας της GAS THEODOROU© και της ZAVOLI, με το νέο Εγκέφαλο 8ης γενεάς Bora και τους Εγχυτές (Μπεκ) της αξιόπιστης 6ης γενεάς, τώρα σε ΤΙΜΗ ΣΟΚ!!!!
Συσκευές ALISEI by ZAVOLI, συσκευές για Άμεσου Ψεκασμού Κινητήρες (Direct Engines) με νέο Λογισμικό και απίστευτη οικονομία και για τους νέους Κινητήρες Άμεσου Ψεκασμού
Συσκευές ZAVOLI για κινητήρες Μονού Ψεκασμού και Καρμπυρατέρ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές ZAVOLΙ:

zavoli
bora

gas