Υγραεριοκίνηση-Αεριοκίνηση


TUV GAS FISIKON Logo F

zavoli arxiki

Εγκαταστείστε Υγραέριο ή Αέριο και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά τους.

Υγραέριο LPG - Τι είναι το υγραέριο;

Υγραέριο είναι υγροποιημένο αέριο πετρελαίου. Είναι ένας υδρογονάνθρακας που συμπεριλαμβάνει κυρίως ένα μείγμα προπανίου και βουτανίου.
Λαμβάνεται από τη διαδικασία διύλισης πετρελαίου ή εξάγεται απευθείας από την κατάθεση μέσω απλών διαδικασιών διαχωρισμού από το φυσικό αέριο ή το πετρέλαιο. Το υγραέριο είναι ένα πολύ καλό καύσιμο, φθηνό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Είναι μη ρυπογόνο, προσφέρει μεγάλη οικονομία, 45%-50%, λόγω της τιμής του και της κατανάλωσης σε σχέση με την βενζίνη, αφού στα ίδια χιλιόμετρα με ένα αυτοκίνητο που καταναλώνει βενζίνη και απαιτεί 10 lit/100km, με το υγραέριο απαιτεί 10,5 lit/100 km.
Το Υγραέριο που παρέχεται στους κινητήρες είναι πολύ πιο καθαρό, δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με τα άλλα καύσιμα, λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, το υγραέριο παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής του κινητήρα επιτυγχάνοντας έτσι οικονομία στα servicε, δηλαδή χαμηλό κόστος συντήρησης.
Η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν αλλάζει και εξασφαλίζει τις ίδιες επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα) χάρη στη τεχνολογία ZAVOLI

Φυσικό Αέριο Κίνησης CNG

Το Φυσικό Αέριο Κίνησης είναι ένας κορεσμένος, άχρωμος, άοσμος και μη τοξικός υδρογονάνθρακας.
Χάρη στην απλότητά της σύνθεσής του και της ποιότητας του, το Φυσικό Αέριο Κίνησης είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εναλλακτικά καύσιμα, όπου σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
Το Φυσικό Αέριο Κίνησης είναι το πιο φθηνό καύσιιμο κίνησης, συμπεριλαμβανομένου του Υγραερίου και του Diesel. Δουλεύει σε 200-240bar πίεση, κάτι που σαφώς και απαιτεί υψηλών Προδιαγραφές και Πιστοποιήμένα Υλικά για την Εγκατάσταση.

 BORA by ZAVOLI

Το σύστημα BORA για LPG και CNG είναι ο πλέον τεχνολογικά προηγμένος εξοπλισμός μετατροπής, η φυσική εξέλιξη της σειράς ALISEI, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των σύγχρονων οχημάτων και περιλαμβάνει τα νέα Zavoli μπεκ JET. Η τεχνολογία BORA μεγιστοποιεί τις δυνατότητες των νέων μπεκ, προσφέροντας πιο γρήγορες και ακριβείς χρονικά έγχυσης.

Η νέα συσκευή BORA by ZAVOLI διατίθεται για κινητήρες

  • full injection 4κύλινδρους έως 140hp χωρίς OBD-ii
  • full injection 4κύλινδρους έως 140hp με OBD-ii
  • full injection 4κύλινδρους πάνω από 140hp
  • full injection 5κύλινδρους
  • full injection 6κύλινδρους
  • full injection 8κύλινδρους

 Σας προτείνουμε να δείτε: